Technologia żywności i żywienia

Słowa kluczowe: żywność funkcjonalna, nutraceutyki, polifenole, związki bioaktywne, niekonwencjonalne drożdże, napoje fermentowane, bezpieczeństwo żywności, zagrożenia żywieniowe, nutrigenomika, produkty uboczne, nowoczesne metody przetwarzania żywności, analiza sensoryczna, foodomika, związki zapachowe, utrwalanie żywności.

wojciech_laba_miniatura.pngdr hab. inż. Wojciech Łaba
Department of Biotechnology and Food Microbiology

e-mail: wojciech.laba@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

dr hab. inż. (DSc.) Małgorzata Korzeniowska
Department of Functional Food Product Development

e-mail: malgorzata.korzeniowska@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

prof. dr hab. inż. (Prof.) Joanna Kawa-Rygielska
Department of Fermentation and Cereals Technology

e-mail: joanna.kawa-rygielska@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

danna-zimoch-korzycka.jpgr hab. inż. (DSc.) Anna Zimoch-Korzycka
Department of Functional Food Product Development

e-mail: anna.zimoch-korzycka@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

anna-zimoch-korzycka.jpgdr hab. inż. (DSc.) Anna Zimoch-Korzycka
Department of Functional Food Product Development

e-mail: anna.zimoch-korzycka@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

aneta-wojdylo.jpgprof. dr hab. inż. (Prof.) Aneta Wojdyło
Departament of Fruit, Vegetable and Plant Nutraceutical Technology

e-mail: aneta.wojdylo@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

aneta-wojdylo.jpgprof. dr hab. inż. (Prof.) Aneta Wojdyło
Departament of Fruit, Vegetable and Plant Nutraceutical Technology

e-mail: aneta.wojdylo@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic

kita_i.pngprof. dr hab. inż. (Prof.) Agnieszka Kita
Department of Food Storage and Technology

e-mail: agnieszka.kita@upwr.edu.pl

BASE OF KNOWLEDGE UPWR

Topic